Sista dan!

Sista dagen på förskolan idag, sen är det 10 veckors sommarlov! Nästa gång barnen ska dit är det mitten av augusti. Japp, då ska Julian skolas in också. Så spännande! Så nervöst! 
 
Vi hade inte kunnat välja bättre dag för avslutning, för det är Vårmarknad på förskolan idag! Fikaförsäljning, ballonger, fiskdamm, lek, stoj, barn och föräldrar och syskon. Nästan som att Jacklin får en helt egen avslutning som när man går i skolan, hela skolan firar av henne och önskar henne trevlig sommar. Jodå, vi kan låtsas att det är så. Än så länge skiner solen och det är varmt ute, hoppas det håller i sig resten av dagen. Det börjar inte förrän kl 15, tanken är att Julian ska få härja av sig när vi ändå är där.
 
För att summera året som gått har Jacklin växt jättemycket som person sedan hon började på stora avdelningen. Därmed har hon också fått en vilja av stål. Försök få henne att klä på sig kläder som inte är rosa eller inte har kjol! Hon har mycket starka åsikter om allt, och det märks att hon påverkas av de äldre tjejerna på förskolan. "Hon säger så!", "Hon får det!", "Hon säger att det inte är fint!". Kanske därifrån allt rosa och lull-lull kommer ifrån också, även om det redan fanns när hon gick på den lilla avdelningen...
 
Hon säger att det ska bli skönt med sommarlov, men hon kommer nog att sakna sin bästa kompis Delicia.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0